Kadıköy’den Ankara Çıkarması! Kadıköy’den Ankara Çıkarması!

Tüm İslam alemi tarafından kutlanacak Kurban Bayramı için artık sayılı günler kaldı. Müslümanlar yüzlerce yıldır süren kurban kesme geleneğini devam ettirerek ibadetlerini yerine getirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurban Bayramı için kamu personellerine 9 günlük tatil kararını açıklamasının ardından ülke içerisinde büyük bir hareketlilik bekleniyor. Kimi vatandaşlar memleketlerine dönerek aileleriyle birlikte bayramlarını kutlayacak kimileri de bayram tatilini evlerinde geçirecek.

Kurban Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğrayan yerlerden biri de mezarlıklar oluyor. İnsanlar kaybettikleri sevdiklerinin kabirlerine giderek dua ediyor ve hasret gideriyor. Bu kapsamda Kadıköy Belediyesi de mezarlıklarda hummalı çalışmaya girişti. Belde ve belde dışından vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek adına mezarlıklarda yabani ot temizliği ve çöp toplama gerçekleştirildi. Sürecin sonunda mezarlıkla ziyaretler için temiz ve düzenli hale gelecek.

Yalova Kadikoy Belediye Mezarlik Temizlik Kurban Bayram Calisma (5)Yalova Kadikoy Belediye Mezarlik Temizlik Kurban Bayram Calisma (3)Yalova Kadikoy Belediye Mezarlik Temizlik Kurban Bayram Calisma (2)Yalova Kadikoy Belediye Mezarlik Temizlik Kurban Bayram Calisma (1)

Kaynak: Haber Merkezi