Mezarlık Haberleri

Mezarlık haberleri ve güncel Mezarlık gelişmeleri, Mezarlık ile ilgili tüm video, Mezarlık fotoğrafları ve Mezarlık haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


MERKEZ

Kadıköy Belediyesi ekipleri, Belde sakinlerinin Ramazan Bayramı boyunca rahat edebilmeleri adına çalışmalar gerçekleştirdi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, Ramazan Bayramı münasebetiyle sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlıkları ziyaret etmeye başlayan vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram etti.

YAŞAM

Yalova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, mezarlık içerisindeki yabani otlar için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM

Yalova Belediyesi, Paşakent Mezarlığı’ndaki mezarlık alanlarını genişletme çalışmalarına devam ediyor. 41 Bin metrekare alanı şehre kazandıran ekipler, 252 dönümlük alanda...

ULUSAL

Hatay’da bulunan deprem mezarlığı 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Türk bayrakları ile donatıldı.  

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi’ne bağlı ekipler belde de parke onarım, imar yolları ve mezarlıklarda çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Bağlarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Yıldırım, Mezarlık-Yeni Hastane minibüs hattının değiştirilmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, mezarlık minibüs hattının değişliğiyle ilgili oluşan tartışmalara Yalova Gazetesi aracılığıyla cevap verdi.  

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarımızda detaylı temizlik, bakım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.