Kadıköy Belediyesi Haberleri

Kadıköy Belediyesi haberleri ve güncel Kadıköy Belediyesi gelişmeleri, Kadıköy Belediyesi ile ilgili tüm video, Kadıköy Belediyesi fotoğrafları ve Kadıköy Belediyesi haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


MERKEZ

Kadıköy Belediyesi’ne bağlı ekipler belde genelinde temizlik çalışmalarına devam etti.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi ekipleri, Belde sakinlerinin Ramazan Bayramı boyunca rahat edebilmeleri adına çalışmalar gerçekleştirdi.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin genelindeki yol düzenlemeleri ve bakım-onarım çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, Ahmet Yesevi Caddesi ve Kadı Caddesi kesişiminde bulunan bölgede yeni bir hizmeti başlattı.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, belde genelinde larva ve uçkun mücadelesi için harekete geçti.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin katkılarıyla belediye bünyesinde kütüphane açıldığını kamuoyuna açıkladı.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesine bağlı temizlik hizmetleri ekipleri belde mezarlığında temizlik, bakım-onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi’nin personelleri belde genelinde faaliyet gösteren marketlerde denetim gerçekleştirdi.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Kadıköy genelinde cadde, sokak ve kaldırımlar ile birlikte parklarda temizlik ve...

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak ve birlikte iftar yapmak amacıyla Seyir Tepe Mesire Alanı'nda özel bir iftar düzenledi....

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, Özden Mahallesi ve Termal Caddesi arasındaki yaya köprüsünde, belde içi ulaşımı güçlendirmek amacıyla bakım ve boyama çalışmalarına başladı.

MERKEZ

Bozulan veya deforme olan cadde ve sokaklarda, Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamirat ve yenileme çalışmaları devam ediyor.