Yeşil Kırmızılı ekibimizin kombine genel satışları ise 16 Mayısta start alacak. Gelecek sezon Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Emkas, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka gibi takımları evinde ağırlayacak olan Yalova ekibinde geçen sezon kombine sahipleri yenilemelerini 1-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirmesi halinde indirimden faydalanabilecek.

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

“%10 indirimli yenileme”
Semt77 Yalovaspor’dan yapılan açıklamada,” 2024-2025 Basketbol Süper Lig Sezonu Kombine yenileme dönemi başlıyor. 1 Mayıs - 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek kombine yenileme döneminden 2023-2024 sezonu kombine sahibi taraftarlarımız yararlanabileceklerdir. Kombinesini yenilemek isteyen taraftarlarımız DM yoluyla bizimle iletişime geçebilirler. Geçtiğimiz sezon kombine alanlara sunduğumuz fırsatlardan biri olan “%10 indirimli yenileme” geçerli olacaktır. Kombinelerin yoğunlukta olduğu Gold, Yürüyen Köşk ve Çınar tribünlerinde kombine yenilemeye çıkılmıştır. Yeşil ve Mor tribünlerin detaylı bilgileri çok yakında sizlerle olacaktır.15 Mayıs sonrasında kombineler genel satışa çıkacaktır” denildi. 

Editör: Arda Yavuz