Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 2023-2024 sezonunda mutlu sona ulaşarak şampiyon olan Semt77 Yalovaspor ilimizde büyük sevinç yarattı. Sezonun başlangıcının ardından Yalovalıların desteğini alan takımımız ligini birinci bitirdi ve işini Play-Off’a bırakmadan en üst lig olan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne çıkma başarısını gösterdi. 
Avrupa’nın en önemli liglerinden biri olarak kabul edilen ve Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko gibi Eurolig’in gedikleri takımlarıyla 2024-2025 sezonunda mücadele edecek Semt77 Yalovaspor’un yöneticileri, bir yandan sezon planlamasını yaparken bir yandan da elde ettikleri başarıyı Yalova’nın önemli isimleriyle paylaşıyor. Bu kişilerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan oldu. Şampiyonluk kupasını Becan’ın Yalova’daki çalışma ofisine götüren Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna ve Yöneticiler, sevinçlerini paylaştı.
Konuya ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Basketbol Süper Ligine yükselen şampiyon takımımız Semt77 Yalovaspor Kulüp Başkan’ı Orbay Tuna ve yöneticileri ofisimize şampiyonluk kupasını getirerek bizi onurlandırdılar. Takımın geleceği ve Yalova’mız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: Arda Yavuz