Serginin açılışı, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un da katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, bölgedeki üniversite öğrencilerinin sanatsal yeteneklerini sergileme ve paylaşma fırsatı buldukları keyifli bir ortam sunarken, belediye başkanının destekleriyle daha da anlam kazandı. Sergiyi gezen ve eserleri inceleyen Kurt, öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.
Öğrencilerin eğitim sürecinde oldukları kadar ders dışı zamanlarındaki eğitim süreçlerinde de her zaman kendilerine destek vereceklerini söyleyen Kurt, Halk Eğitim ve KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursların da son derece faydalı olduğunu düşündüğünü dile getirdi. KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdürlüğü ve Çınarcık Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri serginin açılışına katıldığı için Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a teşekkür etti. 

Öğrenciler Doğa Eğitimi Aldı Öğrenciler Doğa Eğitimi Aldı

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN
Yalova Cinarcik Kyk Yurt El Sanatlar Sergi Baskan Avni Kurt (4)Yalova Cinarcik Kyk Yurt El Sanatlar Sergi Baskan Avni Kurt (3)Yalova Cinarcik Kyk Yurt El Sanatlar Sergi Baskan Avni Kurt (2)

Editör: Arda Yavuz