SPOR

Rakiplerimiz Belli Oldu

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grubu’nda ilimizi temsil eden Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un Play-Off’taki rakipleri belli oldu.

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grubu ilk iki sırada tamamlayan Yalova takımları Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un Play-Off çeyrek finalindeki rakipleri belli oldu. Kırmızı Siyahlı ekibimiz 16-18 Şubat tarihleri arasında H Grubu maçlarına ev sahipliği yapacak olan Afyon’da mücadele edecek. Yeşil Kırmızılı ekibimiz ise aynı tarihlerde A Grubu müsabakalarına ev sahipliği yapan Eskişehir’de ter dökecek. 
Hedefini 1. Lig olarak belirleyen ve ilk etabı 12’de 12 yaparak 36 puanla lider tamamlayan Çiftlikköy Belediyespor 16-18 Şubat tarihleri arasında Afyon’da H Grubunda Büyükçekmece Voleybol Akademi, Diyarbakır İç Kale ve Antalya Manavgat Belediyespor ile mücadele edecek.
Kurtuluş Turhan’ın çalıştırdığı Yalova ekibi 16 Şubat Cuma günü saatler 18:30’u gösterdiğinde Büyükçekmece Voleybol Akademi’yle kozlarını paylaşacak. 17 Şubat Cumartesi günü ise Kırmızı Siyahlılar saatler 16:30’da Diyarbakır İç Kale ile mücadele edecek. Çiftlikköy Belediyespor H grubundaki son maçında ise 18 Şubat Pazar günü Antalya Manavgat Belediyespor ile oynayacak. Tüm karşılaşmalara Afyonkarahisar Veysel Eroğlu Spor Salonu ev sahipliği yapacak. 
12 maçta 9 galibiyet alan ve 25 puan toplayıp ikinci sırayı alan Semt77 Yalovaspor  16-18 Şubat tarihleri arasında Eskişehir’de A Grubunda Margenç Spor, Mega Spor ve Eczacıbaşı ile karşılaşacak.
Kırmızı Yeşilli ekibimiz Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonunda oynanacak karşılaşmalar kapsamında 16 Şubat Cuma günü 12:00’da Eczacıbaşı’yla kozlarını paylaşacak. 17 Şubat Cumartesi günü yine aynı saatte Mergenç Spor’la karşılaşacak olan Semt77 Yalovaspor 18 Şubat Pazar günü saat 10:00’da Megaspor maçıyla Play-Off çeyrek final etabını tamamlayacak.