Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 3. Gruptaki temsilcimiz Yeşilovaspor’un başkanı Yalçın Oruç alınan 4-2’lik mağlubiyet sonrasında istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Grup şampiyonu Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne konuk olan Yeşil Beyazlı ekibimiz ikincilik için sahaya çıkmış ancak mücadeleyi kaybetmişti.

Sakarya’daki maçta Burhaniye Belediyespor son dakika golüyle Karasuspor’u 3-2 mağlup etmesiyle birlikte ikincilik hesapları yapan temsilcimizin bu hayali suya düşmüştü. Yeşilovaspor’u tarihinde ilk kez Yalova Süper Amatör Küme şampiyonu yapan ve Bölgesel Amatör Lige taşıyan Yalçın Oruç, Pazar günkü 90 dakikanın ardından istifa ettiğini Facebook’ta paylaştığı,” Yalova Yeşilova spor kulübü başkanlığın dan istifa ediyorum” duyurdu.

Yalova Yesilovaspor Yenilgi Yonetim Kurlu Baskan Istifa (2)“Maçtan önce Yeşilovaspor sen bizim sevdamızsın mesajı”

2023-2024 sezonundaki son maçı öncesinde Abdulkadir Demirhan Yeşilovaspor Tesislerinde teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Oruç,” Kıymetli Yeşilovaspor taraftarı ve değerli dostlarım sezonun son maçına çıkıyoruz çok emek verdik gayret ettik biz elimizden geleni yaptık taktir yüce Rabbimin. Arayan soran desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Futbolcularıma, teknik ekibime, yönetimime ve kulübümüze emek veren herkese ayrıca teşekkür ediyorum. İstemeden de olsa kalbini kırdığımız, üzdüğümüz herkes hakkını helal etsin. İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bırakıyoruz. Biz başarılı işler yaptığımıza inanıyoruz tabi ki taktir futbol kamuoyunun ve Yeşilova’ya gönül veren herkesindir. Kulübümüz için Söz verip de sözünü tutmayanları da asla unutmayacağımı buradan belirtmek isterim. Yeşilovaspor sen bizim sevdamızsın” mesajını yayınlamıştı.

Editör: Arda Yavuz