Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 3. Grubun son haftasında şampiyon Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne konuk olan Yeşilovaspor adeta yıkıldı. Türk futbolunun gündeminde olan BAL’daki ikincilerin TFF 3. Ligine alınmasıyla ilgili beklentileri olan Yeşil Beyazlı ekibimiz Bursa deplasmanından 4-2’lik skorla mağlup oldu. Gözü ve kulağı Sakarya’da olan Yalova ekibi için üzücü haber gelmesiyle birlikte sezonu üçüncü sırada noktaladı.

Yalova Yesilova Nifuler Bal Lig Son Mac Maglubiyet (5)Bursa İbrahim Yazıcı Nilüfer Stadında oynanan müsabakada Tayfun Demirkoparan, Berkay Aykın ve Ramazan Yıldız hakem üçlüsü görev yaptı. Maça çok hızlı giriş yapan şampiyon Nilüfer Belediyesi dakikalar 11’i gösterdiğinde Hasan Basri Ünal’la 1-0 öne geçti. Bu golün üstünden sadece 16 dakika sonra Mustafa Aköz farkı 2’ye çıkartmayı başardı. İlk yarının bitimine saniyeler kala Mustafa bir kez daha sahne alıp takımını devreye 3-0 üstün götürdü.

İkinci yarıya Yeşilova atak başladı. Dakikalar 49’u gösterdiğinde Umut Kıral attığı şık golle farkı 2’ye indirdi. Ancak günün yıldızı Mustafa Aköz 66. Dakikada bir gole daha imza attı. Mücadelenin 90+3. Dakikasında Uğur Gezer mücadelenin skorunu 4-2 olarak belirleyen gole imzasını atmayı başardı.

Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı

Yalova Yesilova Nifuler Bal Lig Son Mac Maglubiyet (2)Karşılaşma sonunda şampiyon olup TFF 3. Ligine yükselen Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne kupası takdim edildi. Yeşilovaspor ise Bursa deplasmanından eli boş dönerken sezonu 53 puanla üçüncü sırada noktaladı.

Editör: Arda Yavuz