26. Haftada evinde Görükle İpekspor’u ağırlayan Sarı Yeşilli ekibimiz öne geçtiği mücadeleyi 3-2 kaybetti. Bu sonuçla Abdurrahman Güneş’in ekibi 2023-2024 sezonunu 19 puanla son sırada tamamlarken, Bursa ekibi 20 puanla 13. Sırada noktaladı. Her iki takımda Bölgesel Amatör Ligden yerel liglere düştü.  Altınova’nın son maçında gollere Berkan Güner ve Metehan Zeybek imzasını attı.

Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı

Yalova Altinova Belediyespor Gorukle Ipekspor Veda Maglubiyet (15)Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadelede Ozan Genç, Atakan Yüzlü ve Osman Oğurlu hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya her iki takımda dengeli başladı. Skordaki eşitliği Altınova Berkan Güner’in golüyle bozdu. 1-0 önde olan Sarı Yeşilli ekibimiz ilk yarı da üstün noktaladı. İkinci yarıya Görükle İpekspor hızlı başladı. Bursa temsilcisi 62 ve 72. Dakikalardaki golleriyle 2-1 öne geçti. Altınova Belediyespor 83’de kazandığı penaltıyı Metehan Zeybek’le gole çevirmeyi başardı. Bu golden sadece 1 dakika sonra konuk ekibin golü geldi.

Maçın hakemi Ozan Genç’in bitiş düdüğü geldiğinde Görükle İpekspor’un skor tabelasında 3-2’lik üstünlüğü vardı. 

Yalova Altinova Belediyespor Gorukle Ipekspor Veda Maglubiyet (14)Yalova Altinova Belediyespor Gorukle Ipekspor Veda Maglubiyet (13)Yalova Altinova Belediyespor Gorukle Ipekspor Veda Maglubiyet (11)

Editör: Arda Yavuz