Yalovalı masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız’ın Milli takım antrenörü olarak görev yaptığı Paralimpik Masa Tenisi Milli takımı Slovenya’da şov yaptı. 7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında 19. Feel Slovenya Open Para Masa Tenisi Turnuvası’nda 37 ülkeden 339 sporcu katılırken, Türkiye bireysel yarışmalarda 5 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Yalova’nın masa tenisinde ki gururu olan Bayramali Yıldız ve sporcuları 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi rakiplerine uluslararası organizasyonda gözdağı vermiş oldu.
Şampiyonaya Slovenya’nın kaplıca şehri olan Lasko’da bulunan Thermana Lasko ev sahipliği yaptı. Para masa tenisi sporcularımız daha önce katıldıkları İtalya ve Polonya’daki organizasyonun ardından Slovenya’da turnuvaya etkili başladı.
Nefes kesen mücadelelerin ardından Türk Milli takımından Merve Cansu Demir tek kadınlar klas 10’da, Neslihan Kavas tek kadınlar klas 9’da, İrem Oluk tek kadınlar klas 4’te, Ali Öztürk tek erkekler klas 5’te ve Abdullah Öztürk tek erkekler klas 4’te gümüş madalyanın sahibi oldu. Tek kadınlar klas 7’de mücadele eden Kübra Korkut, tek kadınlar klas 3’te ter döken Hatice Duman ve tek erkekler klas 4’teki sporcumuz Nesim Turan’da organizasyonu bronz madalyayla bitirmeyi başardı.
Olağanüstü bir şampiyonayı geride bıraktıklarını belirten Milli takım antrenörü Bayramali Yıldız, Türkiye’yi en iyi şekilde Olimpiyat Oyunları’nda da temsil edeceklerine vurgu yaptı.

Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Yalova Turkiye Para Masa Tenis Turnuva Madalya Milli Takim

Editör: Arda Yavuz