AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un yanı sıra İl Başkanı Mustafa Pehlivan, teşkilatın Yalova’daki kurucu başkanları, önceki dönem milletvekilleri Şükrü Önder ve İlhan Evcin, Yalova koordinatör milletvekili, geçmiş ve şimdiki dönemin partili belediye başkanlarının yanı sıra parti üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde, AKP’nin Yalova’da gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili slayt gösterisi yapıldı.

İftar yemeği sonrasında konuşan Milletvekili Temel Coşkun, Ramazan ayının huzurlu bir ay olduğunu, insanların kendilerini test etme ayı olduğunu söyleyerek, “Ramazan ayının bu son günlerine girerken 14 Ağustos’u yani partimizin 11.kuruluş yıldönümünü bu geceye aldık. Kuruluş tarihimiz 14 Ağustos 2001 ama, AKP ruhu yıllar önceden kurulmuş, adım adım şırınga edilmiştir. 1970’lerden başlayan o siyasi yükün taşıyıcıları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı iftar yemeğinde önceki günlerde İstanbul’da bir araya geldi. Size Başbakan’dan da selam getirdim” diye konuştu.

 Coşkun’dan kaçırılan CHP’li vekil için temenni

 Konuşmasında PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün durumuna da değinen Coşkun, “Sayın vekilime geçmiş olsun diliyorum ve en kısa zamanda ailesine kavuşmasını temenni ediyorum. Bu bir gözdağı hadisesini iyiden iyiye büyütmektir. Gereken bütün tedbirler alınmıştır. Türkiye’nin en büyük sorunu terördür. Bu terör belasını da atlattığımız zaman önümüzde bir engel kalmayacaktır” diye konuştu. Coşkun’un ardından söz alan İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise, isim vermeden eleştirdiği siyasetçilerin, siyaset mezarlığına defolacaklarını söylediği konuşmasında, iktidar partisi olarak Yalova için çılgın projelerinin olduğunu dile getirdi. AKP Yalova teşkilatının kuruluşunda bulunan ancak artık hayatta olmayan isimlerin ailelerine plaket verilen programda, çeşitli ilçe ve beldelerden katılanlara da rozetleri takıldı. Gece, 11.kuruluş yıldönümü pastasının hep birlikte kesilmesinin ardından sona erdi. 

Editör: TE Bilişim