Geçtiğimiz günlerde CHP Çiftlikköy Belediye Meclis üyesi Savaş Dinçer’in önümüzdeki yerel seçimler için aday adaylığını açıklamasını değerlendiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ,  “Aday adaylığı için her yerde olduğu gibi Çiftlikköy ilçemizde de bazı isimler telaffuz edilmeye başlandı. Aday adaylığı açıklamasını erken bulmuyorum. Yerel seçimler biliyorsunuz, henüz netleşmedi ancak öne alınma ihtimali yüksek görünüyor. Ben altı ay öncesinden aday olduğumu açıklamıştım. Yerel seçimlerde güreşecek pehlivanların bir an önce ortaya çıkmasını istemiştim.” diye konuştu.

Kendisinin adının zaman zaman Cumhuriyet Halk Partisi ile anıldığı hatırlatıldığında ise Başkan Dağ ,”Partilerin kendi adaylarını açıklamasını  partilerin görüşüne bırakmak lazım. Ben her kesimin görüşüne saygı duyarım. Bizim için Çiftlikköy halkının görüşleri önem taşıyor, ben aday olduğumu daha önce söylemiştim. Allah sağlık verirse tekrar söylüyorum, önümüzdeki yerel seçimlerde Çiftlikköy Belediye Başkanlığına adayım” değerlendirmesinde bulundu.

“Herhangi bir partiyle adım anılıyorsa demek ki bizi orada görmek isteyen o partiden seçmenler var” diyen Başkan Dağ; ”Her zaman söylüyorum, bizim için önemli olan Çiftlikköy halkının görüşleridir. Ben onlardan aldığım mesaja göre hareket ederim. Çiftlikköy halkı memnunsa biz de onlara hizmet etmeye devam ederiz. Değerlendirmelerimizi, ilçe halkımızla olan diyaloglarımızı sürdürüyoruz. Kararım yakında netleşecek”  diye konuştu.

“Yalova Belediye Başkanı Sayın Yakup Koçal’la hangi partiden aday olacağımız konusunda herhangi bir değerlendirmemiz olmadı” diyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ; “Geçmişte aynı partiden belediye başkanlığı yaptık, birlikte siyaset yaptık. Kendisiyle dostluğumuz her zaman baki kalacaktır. Benim Yalova’daki bütün belediye başkanlarıyla dostluğumuz vardır. Sayın Koçal’la farklı partilerden adaylık söz konusu olabilir, herkesin kararına saygılıyız.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim