Çiftlikköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Çiftlikköy  İlçe Parti Danışma Meclisi Toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partililere seslendiği konuşmasında; yerel seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, parti içi çekişmelerin zamanı olmadığını söyledi.

Çiftlikköy Kültür Merkezi Salonu’nun dolduran partililerin coşkulu alkışları arasında konuşmasına başlayan İnce, “Şimdiden yerel seçimlere hazırlanın.Bu yerel seçimler kırılma noktası.1988’de hatırlarsınız bütün gazeteler, İstanbul’da Bedrettin Dalan’ın alacağını yazıyordu.1989’da yapılan yerel seçimde İstanbul’da Nurettin Sözen başkan seçildi.Biz AKP’yi yerel seçimlerde alaşağı edersek, genel seçimde de iktidar oluruz.Bunu birlikte başarabiliriz. Siyasette başarılı olmak için inanmak gerekir. Seçim döneminde tartışma olmamalı.Hepinizin içine yüzde yüz sinen bir aday bulmak zor. Parti içindeki kavgayı da partide yapın, dışarıda değil” diye konuştu.

İnce’ye sürpriz doğum günü…

CHP Çiftlikköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılan Grup Başkan vekili Muharrem İnce’ye il yönetimi tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.Çiftlikköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı öncesi salona getirilen pastayı alkışlar arasında kesen İnce, “Daha elli olmadım.49 yaşına girdim. Bir beş dönem daha meclisteyim anlayacağınız” diyerek sürpriz için partililere teşekkür etti.İkinci kez böyle farklı bir doğum günü sürpriziyle karşılaştığını belirten İnce, daha önce de kendisine Tokmak Köyü’nde sürpriz doğum günü yapıldığını söyledi.Salona getirilen doğum günü pastasının ardından İnce’nin anne ve babası da salona girince çifte sürpriz karşısında mutluluğunu ve şaşkınlığını gizleyemeyen İnce, annesiyle ilgili bir çocukluk anısını da partililerle şöyle paylaştı: “"Annem beni çocukken leğende yıkardı. Ben de yıkanmayı sevmiyorum. O gün de annem beni yıkayacaktı, ben de yıkanmamak için kaçıp çırıl çıplak yola fırladım. Kamyonun altında kalıyordum. O gün gitseydim AKP'liler bugün bayram ederlerdi" dedi.

Çiftlikköy CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan da konuşmasında ilçe danışma meclisi toplantısının partiye katılımlar dolayısıyla örgüt toplantısına dönüştüğünü belirterek şöyle konuştu : “6 Mayıs 2012’de bu salonda ilçe kongremizi yaptık.2 gün sonra göreve gelişimizin birinci yılını dolduruyoruz.O gün burada yaptığım konuşmada en büyük hedefimizin 2014 seçimlerinden sonra belediyeyi kazanmak olduğunu söylemiştim.Şu anda seçimlere yaklaşık 11 ay var.Çiftlikköy Belediyesi CHP’li bir belediye.2014 seçimlerinden sonra da CHP’li belediye olarak kalacaktır.Buna yürekten inanıyorum.Örgütümüze güveniyorum.Sayın Başkanımızın ekibinden gelen arkadaşlar gücümüze güç katmıştır.9 Nisan’dan itibaren tek bir örgüt olduk.Yarından itibaren hep birlikte, seçim çalışmalarına başlayacağız.Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.Çiftlikköy ilçemiz Yalova’nın en büyük ilçesi ve parlayan yıldızı.Ben konuşmamı daha fazla uzatmayacağım.Belediye Başkanımız Sayın Metin Dağ, belediye meclis üyesi arkadaşlarım, Derya Yavuz, Selami Doğancı, Adil Yele ve Bülent Tarı ve değerli üye arkadaşlarım hepiniz partimize hoşgeldiniz, bizi onurlandırdınız, gücümüze güç kattınız, hepinize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından dört belediye meclis üyesi ile birlikte partiye yeni üye olan üç yüz kişiyi temsilen yirmi beş yeni üyeye rozetleri CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ tarafından takıldı.

CHP Çiftlikköy İlçe Danışma Meclisi toplantısı yeni üyelere rozetlerinin takılmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Editör: TE Bilişim