İlçe Başkanı Fatih Şahin, Başkan Yardımcısı Rıfat Elbir, ilçe muhasibi Nedim Özkul, yönetim kurulu üyesi Perihan Coşkun’la birlikte kadın kolları başkanı Seval Özkul ve il yönetim kurulu üyesi Ayfer Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Fatih Şahin, sıcak bir ilgiyle karşılandıklarını söyledi.

MHP Çiftlikköy ilçe başkanı  Fatih Şahin, " Artık, yerleşim birimlerinin hatta ülkelerin gelişmişlik düzeyleri, engelli vatandaşların karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldırmakla doğru orantılıdır. Engelli olmak, doğuştan bir kader değildir. Ne oldum değil, ne olacağız diye düşünmeliyiz. Bu noktadan hareketle her birimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Yerel iktidarımızda engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız inşallah!" dedi.

Başkan yardımcısı Rıfat Elbir de ziyarette, bugüne kadar yapılan yanlış çalışmalara değinerek bundan sonra yapılması gereken noktalara değindi.

MHP Çiftlikköy ilçe teşkilatı Engelliler Haftası dolayısıyla Çiftlikköy’de engelli çocuğu olan bir aileyi ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

 

Editör: TE Bilişim