Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette Tangürek BİVED üyeleriyle sohbet imkanı bulurken. CHP’nin ileriye yönelik projelerinden de söz etme imkanı buldu. Sohbetin ardından Tangürek görüşmenin çok olumlu geçtiğini ifade ederken, CHP’nin halktan uzak olduğu yönünde yanlış bir inanışın ve imajın varolduğunu bildiklerini ancak bundan böyle CHP olarak sivil toplum örgütlerine daha çok önem verip ve stk’larla el ele çeşitli projeler üreterek bu imajı kısa zamanda tersine çevirmeye kararlı olduklarını ve BİVED’ yaptıkları ziyaretin bu yönden çok olumlu geçtiğini söyledi.

BİVED Başkanı Ergül Dağcı da açıklamasında Tangürek’e ziyaretinden ve kendileriyle paylaştığı projelerden dolayı teşekkür ederken, kendilerine derneğin kuruluşunun ilk gününden bugüne kadar en yakın davranan kurumların başında CHP’nin geldiğini her zaman ifade ettiklerini ve sosyaldemokrat bir parti olarak olması gerekenin de bu olduğunu ifade ederken kapılarının siyaset ve ideoloji gözetmeksizin engellilerin yararına olabilecek her türlü projeye açık olduklarını kaydetti.

Dağcı Bived’e her zaman manevi destek veren Chp’nin sunduğu projelere de gereken desteği ve birlikteliği elbetteki en güçlü şekilde sunacakları açıklamasında bulundu. Tangürek ve Dağcı CHP-BİVED işbirliği içerisinde gerçekleşecek projelerin yakın bir gelecekte kamu oyuyla paylaşılmaya başlanacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim