Çiftlikköy'de kurulan sosyete pazarı Sonbahar'ın gelmesi ile birlikte Kışlık kıyafetler alma telaşına düşen vatandaşların akınına uğruyor. 
Yaz aylarının sona ermesi ve Sonbahar'ın gelişi vatandaşları kış ayları için hazırlık yapmaya itti. Bu anlamda en gözde mekanlardan birisi de Çiftlikköy ilçesinde kurulan sosyete pazarı. Vatandaşlar oldukça fazla çeşit ürünü uygun fiyatlarla burada bulabildiklerini dile getirerek, "Özellikle İlkbahar ve Sonbahar'da yazlık ve kışlık kıyafetlerin geldiği pazarda çok ucuz ve kaliteli ürünü bir arada bulmak mümkün oluyor. Kışlık kıyafetler de pazara gelmeye başladı. Şimdiden bu kıyafetleri alıp soğuk günlere hazırlık yapmak istiyoruz" diye konuştular. 
Pazardaki esnaflarda yoğunluğun bir kaç haftaya kadar daha da artacağına dikkat çekerek, "Vatandaşlar ağırlıklı olarak uzun kollu kıyafetleri almaya başladılar. Bunda Sonbahar'ın gelişi etkili oldu. Bu yoğunluk havaların biraz daha soğuması ile birlikte artar. Bizde artık raflardan yazlık ürünleri kaldırıp yerine kışlık ürünler koymaya başladık" diye konuştular. 
Editör: TE Bilişim