Bugün 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka saatler 18:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Arda Unul, Onur Açıkyüz ve Salih Acar hakem üçlüsü görev yapacak. Karşılaşmayı basketbol severler ayrıca TBF Youtube kanalı üzerinden de canlı olarak takip edebilecekler.

Sezona 78-63’lük Çayırova Belediye mağlubiyeti ile başlayan Sarı Lacivertli ekibimiz sonrasında çıktığı iki İstanbul deplasmanında önce Üsküdar Belediyesi’ni 84-71 ardından Teşvikiye’yi 71-60 yenerek çıkışını sürdürdü.

Semt77 Acarspor gibi oynadığı 3 maçta 2 galibiyet alan Nazilli Belediyespor Pizza Bulls Co Basket’i 76-62, Çözüm Ankara Koleji’ni 80-56 yendikten sonra geçen hafta evinde Çayırova Belediyesi’ne 86-73 mağlup olmuştu.

Semt77 Acarspor Kulübü Başkanı Ömür Bayar,” Bu hafta evimizde kritik bir maç oynayacağız. Bu yüzden tüm Yalovalıları pazartesi günü oynanacak bu basketbol şölenine davet ediyorum. 90. Yıl Spor Salonunda saatler 18:00’ı gösterdiğinde salondaki yerini alarak Yalova’nın takımına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ancak sonrasında gelen galibiyetler morallerimizi yükseltti. Nazilli’yi de yenerek hedefimiz olan Play-Off’a bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim