SPOR

Süperde Bu Hafta Beraberlikler Damga Vurdu

12 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Kümede 17. Hafta maçları geride kaldı. Birbirinden zorlu 6 karşılaşmada futbolseverler 17 gol izleme fırsatı buldu. Alt sıradaki takımların aldığı beraberlikler ise bu haftaya damga vurdu. 17’de 17 yapan Yalovaspor 51 puanla liderliğini korurken, onu 41 puanla Negmar Tavşanlı Belediyespor takip etti. Küme düşme hattını ise 15 puana sahip Kurtköyspor ile 12 puanlı Hersekspor oluşturdu.

17. haftanın açılış maçları kapsamında Sugören Gençlerbirliği’ne konuk olan lider Yalovaspor oldukça zorlandığı 90 dakikadan 3-2 galip ayrıldı. Teşvikiye Belediyespor deplasmanına çıkan Negmar Tavşanlı Belediyespor rahat bir oyunla rakibini 2-0 devirip 3 puana uzandı. Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada Esenköyspor evinde Çiftlikköy Belediyespor engelini 2-0’lık skorla aşarak rahat nefes aldı.
Amatör Saha-1’de bu haftanın en kritik maçında Çınarcık Belediyespor ile Yenimahallespor kozlarını paylaştı. Mücadele karşılıklı goller sonucu 2-2 tamamlandı. Yine aynı sahada oynanan günün ikinci maçında küme düşme potasında yer alan Kurtköyspor ile Safranspor karşılaştı. İkinci yarıda gelen goller neticesinde maç 1-1 noktalandı.
Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan 90 dakikada Hersekspor ile Taşköprüpspor birbirlerine üstünlük kuramazken mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı. Süper Amatör Kümede 18. Hafta maçlarının tamamı 23 Mart Cumartesi günü oynanacak.