Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri

Geçen hafta Esenköyspor deplasmanından 4-0’lık galibiyetle ayrılan Yalovaspor puanını 57’ye çıkartarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. 6 Nisan Cumartesi günü oynanacak 6 karşılaşma sonunda ise küme düşme hattı da büyük ölçüde şekillenmiş olacak. 20. Hafta öncesinde ise son iki sırayı 18 puanla Çınarcık Belediyespor ve 15 puanı bulunan Hersekspor oluşturuyor. Ayrıca 21’er puanlı Taşköprü ve Kurtköyspor’un yanı sıra 22’şer puanlı Yenimahallespor ile Esenköyspor’da düşme korkusunu yaşıyor.
Süper Amatör Kümenin 20. Haftasında bugün 14:00’da bir karşılaşma oynanacak. Yalova Atatürk Stadyumunda şampiyon Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Sezer Arıcı, Fatih Çetin ve Kaan Duman hakem üçlüsü atadı. 
16:00’ı gösterdiğinde ise 4 karşılaşmada takımlar puan savaşı verecek. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda son sıradaki Hersekspor son haftaların en formsuz takımı Teşvikiye Belediyespor’u ağırlayacak. Kritik 90 dakikada Muhammed Burak Tufan, Sefa Rıdvan Aydın ve Yunus Emre Yavuz görevlendirildi.
Üst üste iki galibiyetle rahat nefes alan Kurtköyspor Amatör Saha-1’de 8 maçtır galibiyeti unutan Sugören Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Melih Tan’ın yöneteceği mücadelede Mehmet Yıldız ve Kasım Aydoğan yardımcılıklarını üstlenecek. 
Yalova Super Amator Kume Kritik Mac Futbol (1)Taşköprü Gökhan Güney Stadına küme düşme korkusunu beraberinde yaşayan Taşköprüspor ile Çınarcık Belediyespor karşılaşacak. Zorlu 90 dakikada Batuhan Kösem düdük çalarken, Oğuz Kaan Akçan ve Ayşe Nida Portakal bayrak sallayacak. Küme düşme hattının bir diğer kritik maçında Safranspor evinde Yenimahallespor’u ağırlayacak. Batuhan Akkuş’un yöneteceği karşılaşmada Abuzer Alaca ve Hilmi Tunahan Gökçe yardımcılıklarını üstlenecek. İkinciliğini garantileyen Negmar Tavşanlı Belediyespor evinde Esenköyspor’u ağırlayacak. Bu maçta Erdem Sırmacı, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Melih Çetin hakem üçlüsü görev yapacak.

Editör: Arda Yavuz