Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü ve Yalova Üniversitesi arasında tarımsal araştırmaların ve politikaların geliştirilmesi amacıyla stratejik bir iş birliği protokolü imzaladı.

Bugün yapılan resmi törenle imzalanan protokol, her iki kurumun tarım alanındaki bilgi birikimlerini bir araya getirerek, sektörde verimliliği artırmayı ve sürdürülebilirliği sağlamayı hedefliyor. Protokol, altyapı, personel, eğitim, Ar-Ge, etkinlik, öğrenci ve çiftçi eğitimi ile tarımsal yayım hizmetleri gibi geniş bir yelpazedeki konuları kapsıyor.

Yalova Tagem Universite Is Birlik Protokol Arge Uretim Calisma (2)Protokol, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından imzalandıktan sonra yürürlüğe girdi.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahçekapılı, desteklerinden dolayı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Tarım İl Müdürü Suat Parıldar ve Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Yılmaz Boz'a teşekkür etti.

Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı

Yalova Tagem Universite Is Birlik Protokol Arge Uretim Calisma (3)Yalova Tagem Universite Is Birlik Protokol Arge Uretim Calisma (4)Yalova Tagem Universite Is Birlik Protokol Arge Uretim Calisma (1)

Editör: Arda Yavuz