Süper Amatör Kümenin 22. Haftasında şampiyonun ardından küme düşen ilk takım bitime 2 hafta kala Hersekspor oldu. Altınova’da Teşvikiye Belediyespor’u konuk eden Mavi Beyazlılar rakibine 3-0 mağlup oldu. Deplasmandan 3 puanla dönen Yeşil Kırmızılılarda goller Ramazan Bartan(2) ve Mutluhan Ar’dan geldi. Hersekspor’da ayrıca Uğur Teke gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüş oldu.

Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi

Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadelede Muhammed Burak Tufan, Sefa Rıdvan Aydın ve Yunus Emre Yavuz hakem üçlüsü görev yaptı. Maça etkili başlayan Teşvikiye gol perdesini erken araladı.

Kırmızı Yeşillilerin genç ve başarılı orta sahası Ramazan Bartan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle şahlanan Levent Numanoğlu’nun öğrencileri sağlı sollu ataklarla adeta golü kokladı. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde Ramazan bir kez daha sahneye çıkıp hem kendisinin hem de takımının ikinci golüne imza attı.

Bu golden sadece 6 dakika Teşvikiye takımı kontra ataktan Mutluhan Ar’la golü bulup devre arasına 3-0 üstün girdi. İkinci yarıda tempo düştü. Mücadelenin 77. Dakikasında Herksespor’dan Uğur Teke gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu 45 dakikada takımlar gol bulmayınca Teşvikiye maçı ilk yarıda attığı gollerle 3-0’lık net skorla kazandı.

Editör: Arda Yavuz