Teşvikiye Belediyespor Haberleri

Teşvikiye Belediyespor haberleri ve güncel Teşvikiye Belediyespor gelişmeleri, Teşvikiye Belediyespor ile ilgili tüm video, Teşvikiye Belediyespor fotoğrafları ve Teşvikiye Belediyespor haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Süper Amatör Kümenin 21. Haftasında orta sıralarda yer alan iki takım Teşvikiye Belediyespor ve Safranspor müthiş bir 90 dakika çıkarttılar....

SPOR

Hersekspor:0 Teşvikiye Belediyespor:3 Süper Amatör Kümenin 22. Haftasında Hersekspor kritik virajdan dönemeyerek küme düştü.

SPOR

Teşvikiye Belediyespor:1 Kurtköyspor:2 Süper Amatör Kümenin 19. Haftasında düşüş yaşayan Teşvikiye Belediyespor ile çıkışta olan Kurtköyspor kozlarını paylaştı.

SPOR

Taşköprüspor:1 Teşvikiye Belediyespor:2 Süper Amatör Kümede orta sıralarda yer alan iki takım Taşköprüspor ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını 18. Haftada paylaştı.

SPOR

Teşvikiye Belediyespor:0 Negmar Tavşanlı Belediyespor:2 Süper Amatör Kümenin 17. Haftasında Teşvikiye Belediyespor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor kozlarını paylaştı.

SPOR

Yalovaspor:7 Teşvikiye Belediyespor:1 Süper Amatör Kümenin lideri Yalovaspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Faruk Yiğit’in çalıştırdığı Yeşil Kırmızılı ekibin son...

SPOR

Teşvikiye Belediyespor:1 Yenimahallespor:4 Süper Amatör Kümenin 15. Haftasında Teşvikiye Belediyespor ve Yenimahallespor kozlarını paylaştı.

SPOR

Çiftlikköy Belediyespor:1 Teşvikiye Belediyespor:2 Süper Amatör Kümenin 14. Haftasında Çiftlikköy Belediyespor sahasında Teşvikiye Belediyespor’u konuk etti.

SPOR

Teşvikiye Belediyespor:2 Esenköyspor:1 Süper Amatör Kümenin genç ve dinamik takımlarından Teşvikiye Belediyespor kötü gidişe dur dedi. 13. Hafta kapsamında Esenköyspor’la...

SPOR

Çınarcık Belediyespor:1 Teşvikiye Belediyespor:1 Süper Amatör Kümenin 12. Haftasında iki ezeli rakip karşı karşıya geldi.

SPOR

Sugören Gençlerbirliği:1 Teşvikiye Belediyespor:0 Süper Amatör Küme’nin 11. Haftasında Sugören Gençlerbirliği ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını paylaştı.

SPOR

Safranspor:2 Teşvikiye Belediyespor:1 Süper Amatör Kümenin 10. Haftasında Safranspor sahasında Teşvikiye Belediyespor konuk etti.