Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta küme düşme hattında yer alan Altınova Belediyespor 22. Haftada galibiyeti kaçırdı. Bursa deplasmanında Doğugücü Futbol Kulübü’nün konuğu olan Sarı Yeşilliler öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Temsilcimizin sayısına Ömer Furkan Öztürk, ev sahibi ekibinin golüne ise Salih Mert Yolalmaz imzasını attı.

Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu

Bursa İnegöl Sanayi Sentetik Çim Saha’nın ev sahipliği yaptığı 90 dakikada Muhammet Alperen Çopur, Fatma Özlem Tursun ve Mehmet Arslan hakem triyosu görev yaptı.

Maça istek ve arzulu başlayan Altınova Belediyespor’da 10.dakikada Ömer Furkan Öztürk, soldan aldığı topla rakip kaleye doğru yöneldi ve harika bir vuruşa meşin yuvarlağı doksan diye tabir edilen noktaya göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole Doğugücü’nün cevabı gecikmedi. 8 dakika sonra Bursa ekibi Salih Mert Yolalmaz’la eşitliği yakaladı. 1-1 biten ilk yarı sonrasında ikinci yarıda takımlar net fırsatları değerlendiremedi. 90 dakika karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 noktalandı. Altınova Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 23.hafta mücadelesinde evinde Bigaspor’u ağırlayacak. Doğugücü Futbol Kulübü küme düşmesi kesinleşen Görükle İpekspor’a konuk olacak.

Editör: Arda Yavuz