Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, kaçakçılığın önlenmesi kapsamında birçok operasyon gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar neticesinde 2 operasyon düzenlenerek kaçakçılara darbe vuruldu.

İlk olarak 5 Mart Salı günü Yalova’ya kargo aracılığıyla elektronik sigara gireceği ve alıcısının İ.G. isimli şahıs olduğu tespit edilen 2 adet kargo paketinden toplam 39,5 kg ağırlığında gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Emniyet ekiplerinin düzenlediği ikinci operasyonda 7 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen çalışmalarda ise Yalova’ya nargile satışı yaptığı tespit edilen 3 işyerinde yapılan aramalar neticesinde;

Yalova Il Emniyet Kacakcilik Sube Nargile Tutun Operasyon (2)Adli işlem yapılmak üzere toplamda 29 kg 361 gr gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Ayrıca bahse konu işyerlerinin nargile satış ve sunum ruhsatı bulunmadığından idari işlem yapılmak üzere İl Tarım Müdürlüğünce 101 adet nargile takım seti ve bandrollü 46,7 kg nargile tütünü ele geçirildi.

Konuya ilişkin Yalova İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Olaylarla ilgili olarak şüpheliler hakkında adli ve idari işlemlere başlanmış olup; halkımızın sağlığı, huzur ve güvenliğinin sağlanması için suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir” denildi.

Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 23 Şüpheli Yakalandı” Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 23 Şüpheli Yakalandı”

Editör: Arda Yavuz