Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı

Gazipaşa Caddesi üzerinde hazırlanan parkurda sporcular yarış komiseri Merve Tayfun Marmara gözetiminde zamana karşı ve yol yarışlarında ter döktü. Heyecan dolu yarışlarda sporcular küçük erkek-kız, yıldız erkek, genç(A) erkek-kız ve genç(B) erkek-kız kategorilerinde ilk 3’e girme mücadelesi verdi.
Yarışma sonrasında düzenlenen ödül töreniyle sporcular madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ve Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Celal Kahveci’nin elinden aldı.
İlk olarak zamana karşı yapılan yarışmada küçük erkeklerde birinciliği Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Miraç Altunok kazandı. Bu kategoride ikincilik Murathan Ağıl’ın olurken, üçüncü sırada Orgeneral Salahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu’ndan Ali Osman Öztabak ve dördüncü Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’ndan Ömer Serdaroğlu oldu.
Küçük kızlarda ise şampiyonluk ipini Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Duru Koçak göğüsledi. Yalova Abdülhamit Han Ortaokulu’ndan Betül Tanrıkulu ikincilik madalyasını boynuna taktı. Yıldız erkekler kategorisinde ilk üçü Yalova Abdülhamit Han Ortaokulu’ndan Mert Çatak, Rahmi Tokay Ortaokulu’ndan Furkan Selim ve Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’ndan Emirhan Sarıtaş oluşturdu.
Yalova Bisiklet Yarisma Mucadele Odul Toren Madalya (6)Genç erkekler A kategorisinde altın madalyayı Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’nden Ömer Asaf Kul kazandı. Gümüş madalya yine aynı liseden Murat Peltek’in olurken, bronz madalyayı Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nden Mehmet Serbest boynuna taktı. Bu kategoride dördüncü sırayı Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’nden Ahmet Emin Akar aldı. Genç kızlar A kategorisinde Özel Birey Okulları’ndan Emine Irmak sezer şampiyon oldu.
Yalova Bisiklet Yarisma Mucadele Odul Toren Madalya (10)Genç erkek B kategorisinde ilk üç sırada Aksa Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Muhammed Ömer Gider, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Fatih Yıldırım ve yine Aksa Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Kerem Asaf Çokokumuş aldı.
Yalova Bisiklet Yarisma Mucadele Odul Toren Madalya (7)Genç kızlar B kategorisinde mutlu sona Prof. Dr. Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nden Elif Keklik ulaşırken, aynı liseden Zeynep Bayram ikinci, Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nden Ayda Acar üçüncü oldu. 
Yalova Bisiklet Yarisma Mucadele Odul Toren Madalya (9)İkinci seansta yapılan yol yarışmalarında küçük erkeklerde birinciliği Orgeneral Salahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu’ndan Ali Osman Öztabak kazandı. Bu sporcuyu ikinci sıradan Murathan Ağıl, üçüncü sırada Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Miraç Altunok ve dördüncü sırada Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’ndan Ömer Serdaroğlu kazandı.
Küçük kızlarda ise altın madalya Yalova Abdülhamit Han Ortaokulu’ndan Betül Tanrıkulu’nun, gümüş madalya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Duru Koçak’ın oldu.
Yıldız erkeklerde ise ilk üç şöyle oluştu Yalova Abdülhamit Han Ortaokulu’ndan Mert Çatak, Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu’ndan Emirhan Sarıtaş ve Rahmi Tokay Ortaokulu’ndan Furkan Selim. 
Genç erkekler A kategorisinde altın madalyayı Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nden Mehmet Serbest kazanan isim olurken, gümüş ve bronz madalyayı Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’nden Murat Peltek ve Ömer Asaf Kul kazandı. Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’nden Ahmet Emin Akar bu kategoride de dördüncü sırada kaldı. Genç kızlar A kategorisinde Özel Birey Okulları’ndan Emine Irmak sezer şampiyon oldu.
Genç erkek B kategorisinde ilk üç sırada Aksa Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Kerem Asaf Çokokumuş ve Muhammed Ömer Gider ile Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Fatih Yıldırım yer aldı. 
Genç kızlar B kategorisinde mutlu sona Prof. Dr. Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nden Elif Keklik ulaşırken, aynı liseden Zeynep Bayram ikinci, Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nden Ayda Acar üçüncü oldu. 

Yalova Bisiklet Yarisma Mucadele Odul Toren Madalya (11)

Editör: Arda Yavuz