Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince son 10 gün içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde, İstanbul’dan Yalova’ya kadın getirerek fuhuş yaptırdıkları belirlenen S.Y., G.N. ve Ö.Ö. isimli şüpheliler yakalandı.
Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile birlikte 4 bin 500 TL nakit para ele geçirildi.
Olay kapsamında mağdur konumunda bulunan 4 yabancı uyruklu kadın, gerekli işlemler için Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler S.Y., G.N. ve Ö.Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için, suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” denildi.




