Gencalp, Emre ve Doğukan Kampa Dahil Olacak Gencalp, Emre ve Doğukan Kampa Dahil Olacak

13. grupta liderliği ise 35 puanla Eskişehir Büyükşehir Belediyespor kazandı. Bursa temsilcisi Soğanlıspor 32 puanla ikinci, 14 haftalık zorlu maraton sonrasında 30 puan toplayan Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübü üçüncü ve 20 puanlı Yalovaspor’da dördüncü oldu. Bu takımları 16 puanla Karamürsel Belediyespor, 13 puanla Bursa Ufukspor izlerken son iki sırayı 8 ve 7 puana sahip Eskişehir Öncü Spor ile Karşıyaka Kolejispor oluşturdu.
Sezonun son haftasında Eskişehir Öncü Spor’a konuk olan Yalovaspor rakibini Melek Zülal Acar, Şeymanur Özmen(2) ve Zeynep Azra Aygün’ün golleriyle 4-0 yendi. Lider Eskişehir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübü rakibini Şahan Deren Azgın(3) ve Sıla Ay’ın golleriyle 4-2 devirdi. Konuk ekibin sayıları Esma Nur Çelik’ten geldi.
Bursa derbisinde Ufukspor’a konuk olan Soğanlıspor sahadan Rabia Çelik(3), Serap Meydan, Betül Çetinkaya ve Semanur Öztosun’un golleriyle 6-0 galip ayrıldı. Evinde son sıradaki Karşıyaka Kolejispor’la karşılaşan Karamürsel Belediyespor maçı Sıla Arslantürk(2), Ebrar Çiftçi(2) ve Tanem Güldal’ın golleriyle 5-1 kazandı. Konuk ekibin tek sayısı Rabia Ebrar Şişman’dan geldi. Lider Eskişehir Büyükşehir Belediyespor 2. Lige yükselme Play-Off maçlarında mücadele edecek.

Editör: Arda Yavuz