Bu yıl katıldığı birçok organizasyondan başarıyla dönen genç sporcu, Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 62'ncisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşlerinde de kürsüye çıkmayı başardı.

Güreş severlerin ilgiyle takip ettiği etkinlik, Yağlı Güreş Birliği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üç gün süren 62’nci Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerinde 85’i başpehlivan 2 bin 561 pehlivan kol bağladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaşın izlediği güreşlerde dereceye girenlere kupa, madalya ve para ödülü verildi.

Altınova Belediyespor güreş antrenörü Kaan Kaya,” Balıkesir Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerinde Altınova Belediyespor pehlivanı Mustafa Yanmaz Minik 2 boyunda şampiyon olmuştur. Bizleri destekleyen başta başkanımız Metin Oral a ve herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilişim