Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki başarılı temsilcimiz Yeşilovaspor ani bir kararla isim değişikliğine giderek Yeşil Yalovaspor FK olarak değiştiriyor. Yeşil Beyazlı ekibin başkanı Yalçın Oruç, önemli açıklamalarda bulundu. 
Genel kurul sürecinde olduklarını ifade eden Başkan Oruç, önümüzdeki günlerde yapacakları kongre ile daha güçlü bir yönetim oluşturup yeni ismiyle Yeşil Yalovaspor FK’yı şampiyon yapıp profesyonel liglere taşımak en büyük hedefleri olduğuna vurgu yaptı.
Ben kulüpte olduğum sürece Sefa Demir’de benimle birlikte olacak diyen Yalçın Oruç, kongrenin hemen ardından teknik direktör ve anlaştıkları futbolcuları açıklayacaklarına da ifade etti.  
“Yeşil Yalova spor FK olarak kısa zamanda karşınıza çıkacağız”
İsim değişikliğiyle ilgili olarak Başkan Yalçın Oruç,” 27 yılı aşkın süredir mazisi olan, son 3 sezondur adından söz ettiren Yalova’mızı futbol branşında Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden gittiği her şehirde başarılı işlere imza atan Yeşilovaspor Kulübümüz bu sezon köklü bir değişikliğe gitme kararı almıştır. Yalova’mızı hakkettiği yerlere gelmesi noktasında gerekli sorumluluk bilinci üstlenerek bu anlamda ilk olarak Yalova Yeşilovaspor olan adımızı, Yeşil Yalovaspor FK olarak değiştirilmesi yönünde karar alarak ve akabinde kulübümüzün büyük bir marka olma parolası ve hedefi ile bu hedefe sahip çıkacak, Yeşil Yalovaspor FK sevdalısı yeni yönetimimiz, teknik kadromuz, transferlerimiz ile birlikte Yalova’mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz ve bunun için çok çalışıyoruz. Yeşil Yalova spor FK olarak kısa bir zaman diliminde siz kıymetli kamuoyunun önüne çıkmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Kaynak: Haber Merkezi