Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Yeni Doğan Bebek Hediye Paketi’ projesi kapsamında, Yalova’da yaşayan ve yeni doğan grubundaki bebeklerin aileleri evlerinde ziyaret edilerek içinde bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir hediye paketi kendilerine teslim ediliyor.
Annenin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı özel yapım çanta içerisinde; zıbın takımı, bebe şampuanı, bebe yağı, bebek pudrası, bebe sabunu, ateş ölçer, çıngırak, ıslak mendil ve bebek bezi, Yalova Belediyesi’nin yeni doğanlara ilk hediyesi oluyor.
Yapılan ziyaretlere eşi Gökşen Tutuk ile katılan Başkan Mustafa Tutuk, ailelerin sevinçlerine ortak oluyor. Konu ile ilgili konuşan Başkan Tutuk, “İlimizde yaşayan özellikle kadınlarımızın, çocuklarımızın ve ailelerimizin zorlu ve sevinçli zamanlarında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Yalova Belediyesi olarak sunduğumuz destekle, doğum telaşı yaşayan aileler, anne ve bebeğin ihtiyaç duyduğu bütün ürünleri bir arada bulmanın rahatlığını yaşıyor. Bebeklerinden dolayı tatlı bir heyecan yaşayan ailelerin, yükleri de bu şekilde hafifliyor. Yalova Belediyesi olarak ailelerimizin her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

Güleç, Yerel Seçimi Kazanan Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti Güleç, Yerel Seçimi Kazanan Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

yalova-belediye-yeni-dogan-bebek-ziyaret-mustafa-goksen-tutuk (4)yalova-belediye-yeni-dogan-bebek-ziyaret-mustafa-goksen-tutuk (2)yalova-belediye-yeni-dogan-bebek-ziyaret-mustafa-goksen-tutuk (3)

Editör: Arda Yavuz