Bu sezon 8 takımla oynanan Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunda 13. Haftanın ardından Süper Amatör Kümeye yükselen 2 takım ve küme düşen 1 takımda netlik kazandı. Şampiyonluğunu haftalar öncesinde garantileyen 1877 Üvezpınarspor’un yanı sıra Kadıköyspor’da Süper Amatör Kümeyi garantiledi. Ligin bitimine 4 hafta kala ligden çekilen Armutlu Esnafspor ise yeni sezonda 2. Amatör Kümede mücadele edecek. Kalan 5 takımda gelecek sezonda da 1. Amatör Kümede yer almaya devam edecek.

13. haftanın açılış maçında Amatör Saha-1’de Doğanspor’un konuğu olan Kaytazdere Belediyespor rakibini 3-0 yenerek puanını 16’ya yükseltti. Ev sahibi ekip ise 12 puanda kaldı.

Yine aynı sahada Termal Belediyespor’u ağırlayan Kadıköyspor rakibini 4-1 devirmeyi başardı. Bu sonuçla 30 puana yükselen Kırmızı Siyahlılar bitime bir hafta kala adını Süper Amatör Kümeye yazdırmayı başardı. Konuk ekip ise 15 puanla son haftaya girecek.

Kapanış maçında ise Soğucakspor ile karşılaşan 1877 Üvezpınarspor evine 3-0’lık galibiyet ve 3 puanla döndü. Namağlup unvanını koruyan Termal ekibi puanını 39 yaptı. Sezona Süper Amatör Küme hayaliyle başlayan Soğucak ise 25 puanda kaldı. A Grubunda son hafta maçları 6-7 Ocak 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Başkan Yele’den, Altyapı Antrenmanına Ziyaret Başkan Yele’den, Altyapı Antrenmanına Ziyaret

yalova-ali-furkan-ozkantar-amator-kume-super-kadikoy-uvezpinar (1)

Editör: Arda Yavuz