Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı

26 haftalık zorlu maratonu Sarı Lacivertliler namağlup olarak 74 puanla ligi tamamladılar. Ligin son haftasında ise Safran sahasında Doğuşspor’la karşılaşan Kürşat Özkan’ın öğrencileri rakibini 10-2 gibi farklı skorla devirmeyi başardı.
Sezonu galibiyetle tamamlayan Acarspor’da goller Necati Can Yalçın(3), Buğra Tanrıkulu(2), Erdem Yavaşçaoğlu, Arda Kahya, Emirhan Sipan(2), Taha Kutlu kaydetti. 
Mücadelenin ilk yarısını 4-0 üstünlükle kapatan Acarspor, mücadeleyi de 10-2 kazanmayı başardı. puanını 74’e yükselten ve şampiyon olan Sarı Lacivertlilere kupasını Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör takdim etti. Yalova şampiyonluğunu kazanan Acarspor ilimizi U18 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. 
Yalova Acarspor Sampiyon Kupa (1)“Camiamıza ve bana çok güzel bir hediye oldu”
En güzel en anlamlı doğum gününü genç oyuncu kardeşlerinden aldığını belirten Acarspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Rıza Üstün,” Sezon öncesi Sinop kampıyla başlayan yolcuğumuzu hamdolsun şampiyon olarak tamamlamanın sevincini ve gururunu yaşıyorum. Çok çalıştık, çok çabaladık. Kar, yağmur çamur demeden, tüm zorlu şartlara rağmen çalışmamızı hiç bırakmadık. Ekip olmanın gücü, aile olmanın ruhuyla başarıya ulaştık. Birlikte başardık. Öncelikle tüm öğrencilerimin gözlerinden öpüyorum. Bugün 33 yaşına girdim. Bu kupa benim için de son derece önemli ve anlamlı bir doğum günü hediyesi oldu. Sırada Türkiye Şampiyonası var. Camiamıza yakışır bir şekilde U18 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edip başarılı olmak istiyoruz. Elde edilen şampiyonlukta önemli pay sahibi olan sezon boyunca gerek antrenmanlarda gerekse müsabakalarımızda bizleri yalnız bırakmayan velilerimize, gecesini gündüzüne katarak desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen başkanımız Ömür Bayar ve yönetim kurulu üyelerimize, teknik ekibimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz