Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Ev sahibi ekibin gollerine Fatih Köse, penaltıdan Ali Çukadar ve Cengiz Dağ(K.K.) kaydetti. Konuk ekibin sayılarına ise Ali Çukadar(K.K.) Ömer Bal ve Gökhan Caner imzasını attı. Esenköy’de Fatih Köse gördüğü kırmızı kartla son hafta cezalı duruma düştü.
Esenköy Sahasındaki mücadelede Melih Tan düdük çalarken, Erdem Sırmacı ve Hüseyin Can Demirel yardımcılıklarını üstlendi.
Karşılaşma oldukça tempolu başladı. Henüz 4. Dakikada Esenköyspor Fatih Köse’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu gole Taşköprüspor 35. Dakikada ki atağında Ali Çukadar’ın kendi kalesine attığı golle yanıt verirken ilk yarı 1-1 sonuçlandı.
Yalova 90 Dakika Esenkoyspor Taskopruspor Mac Beraberlik (1)İkinci yarıya atak başlayan Sarı Kırmızılılar 51’de Ömer Bal’la 2-1 üstünlüğü yakaladı. Bu gole Esenköy’ün yanıtı tam 20 dakika sonra geldi. Yeşil Beyazlılar kazandığı penaltıyı Ali Çukadar’la golle sonuçlandırdı.
Nefes kesen mücadelenin 86. Dakikasında Taşköprüspor’a attığı gollerle hayat veren Gökhan Caner bir kez daha sahneye çıkarak takımını 3-2 öne geçirdi. Ev sahibi ekipte Fatih Köse 84. Dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Heyecan dolu geçen maçın uzatma dakikalarında Taşköprüspor’dan Cengiz Dağ 90+4’de kendi ağlarını havalandırınca karşılaşma 3-3 eşitlikle sonuçlandı.

Editör: Arda Yavuz