Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi başkan adayları seçim yarışında sosyal medyayı kullanırken, bestelenen şarkılar, var olan şarkıları seçim yarışında kullandılar. Kimisi kilip edasında yayınlanırken kimisi kısa film tadında takipçilerin suratında tebessüm bıraktılar. 

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere gidilecek. Belediyede yapılacak seçimlerde belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek. 

Yalova İlçe Belediyeleri Merkez hariç, beş  olmak üzere , Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal'den oluşuyor. Yalova'da Merkez harici 5 ilçe, 8 belde ,43 köy bulunmakta. Yalova, 31 Martta toplam  14 Belediye başkanı seçecekken yerel seçimde yöneticilerin belirlenmesi için sandıklarına gidilmeden, seçim startını vermiş adaylar, sosyal medyayı olabildiğince yoğun kullandılar. Akılda kalan görüntüler, ezberlenen şarkılar seçim sonrası da akıllarda kalacak gibi. Sizler için derlediğimiz, adayların sosyal medyadan paylaştıkları içeriğe videodan ulaşabilirsiniz. 

Yalova İlçe Belediyeleri Merkez hariç beş olmak üzere, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal'den oluşuyor. Yalova Beldeleri ise, Esenköy, Kadıköy, Kaytazdere, Koru, Subaşı, Taşköprü, Tavşanlı, Teşvikiye'den oluşmakta.

Haber: Duygu Saral

Editör: Arda Yavuz