yalova-ciftlikkoy-ak-parti-aday-belediye-baskan-ilce-basin (6)Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Cuma günü Yalova’daydı. İlk olarak Altınova’da Türkiye’nin kendi imkanlarıyla ürettiği Türk Donanması'nın TCG Anadolu'dan sonraki en büyük gemisi TCG Derya, TCG İstanbul, TCG Üsteğmen Arif Ekmekçi gemisi ve dünyanın ilk insansız deniz aracı Marlin Sida'nın teslim törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti’nin Yalova İl Danışma Meclisi Toplantı katılarak AK Parti’nin Yalova’daki ilçelerde tüm adaylarına duyurmuş oldu. 
yalova-ciftlikkoy-ak-parti-aday-belediye-baskan-ilce-basin (7)Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mevcut Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar yerine Dr. Recep Hacı ismini aday göstermesinin ardından 31 Mart 2024 tarihine kadar görevini yürütecek Başkan Silparar resmi sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınlamıştı. Verilen bu kararın ardından 22 Ocak Pazartesi günü saat 14:00’te Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkanı Dr. Recep Hacı, Yalova kamuoyuna açıklamada bulundular ve birlik mesajı verdiler.

yalova-ciftlikkoy-ak-parti-aday-belediye-baskan-ilce-basin (5)“Başkanımız çıtayı çok yükseltti”
Toplantıda ilk sözü alan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkanı Serdar Kaya, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Yalova’ya teşrifleriyle bizleri onurlandırdı. Yalova İl Danışma Meclisi Toplantımızda aday tanıtım toplantımız gerçekleşti ve Yalova’daki ilçelerimiz açıklandı. Bunun neticesinde Çiftlikköy Belediye Başkan adayımız Sayın Dr. Recep Hacı olmuştur. Öncelikle ben mevcut Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a 10 yıl Ak Partimizin bayrağını şerefle ve gururla taşıdığı için sizlerin önünde çok teşekkür ediyorum. Biz 2014 yılında da Ali Murat Başkanımızla beraberdik, 2019’da da beraberdik. 2024’te de beraberiz ve bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. 2 başkanımızla da el ele vererek Allah nasip ederse Çiftlikköy’de nice başarılara imza atacağız. Başkanımız çıtayı yok yükseltti ve yüzden de Başkan Adayımız da çalışmalarına devam edecek. 31 Mart’ta Recep Hacı Başkanımızla el ele seçimi kazandıktan sonra kalıcı eserler bırakmaya ve hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Becan; Acımız Taze Becan; Acımız Taze

yalova-ciftlikkoy-ak-parti-aday-belediye-baskan-ilce-basin (8)Silpagar, ‘Kocaman bir aileyiz bunu kimse bozamaz’
AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya’nın ardından konuşma gerçekleştiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Sİlpagar, “AK Parti İlçe Başkanım Serdar Kaya, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarım, değerli parti delegelerim, İlçe Belediye Başkan Adayım Dr. Recep Hacı, çok değerli hemşerilerim ve değerli basın mensupları, Sevdamız olan Çiftlikköy’ümüzde, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ve Çiftlikköylü hemşerilerimin destekleri ile 2014 yerel seçimlerinde başlayan Çiftlikköy Belediye Başkanlığı hizmet serüvenimiz tam 10 sene boyunca devam etti. Bu süreçte tüm hemşerilerimizle bir olduk, birlikte diri olduk, ilçemizin her köşesinde AK Parti hizmet ve gönül belediyeciliğinin adımlarını attık, Çiftlikköy’ümüzle hemhal olduk. AK Parti heyecanını ve AK Parti Belediyeciliğini alt yapısından üst yapısına, sosyal belediyeciliğine kadar her alanda ilçemize yansıttık. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Uzm. Dr. Recep Hacı kardeşimiz, partimizin Çiftlikköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Bu süreçte Belediye Başkan Adayımız Recep Hacı kardeşimi tebrik ediyorum. Çıktığı bu kutlu hizmet yolunda her zaman yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Çiftlikköy'de kocaman bir aile olduk ve bu ailemizi hiç kimsenin bozmasına müsaade etmedik ve etmeyiz! 31 Mart 2019 tarihinden itibaren yeniden Çiftlikköy’ümüze hizmet verme şerefini bana veren değerli hemşerilerime layık olmaya çalıştım. Bu süreçte 31 Mart 2024 tarihine kadar bu şerefli görevi devam ettireceğim. Her zaman desteklerini esirgemeyen aileme, mesai arkadaşlarıma, dostlarıma, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve oyları ile beni şereflendiren halkıma şükranlarımı iletiyorum. Dr. Recep Hacı'nın adaylığı Çiftlikköy’ümüz için hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.
yalova-ciftlikkoy-ak-parti-aday-belediye-baskan-ilce-basin (9)Hacı, ‘Başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız’
Çiftlikköy’de seçimi açık bir oy farkı ile kazanacaklarını söyleyen Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı ise, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle belediye başkan adayı oldum. Allah utandırmasın, yardımcımız olsun. Seçim gününe kadar canla başla çalışacağız ve seçim gününde de ciddi bir fark alacağımızı biliyorum. Bunun için teşkilatımızla ve mevcut başkanımızın destekleri ile yardımları ve tecrübeleri ile 1 Nisan da mazbatamızı alıp göreve başlayacağız. Sayın belediye başkanımız Ali Murat Silpagar’ın 10 yılda ilçeye kattıklarını görüyor ve biliyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum. Ondan devraldığımız bayrağı daha ilerilere götürmek için çabalayacağız. Kendisi büyüğümüzdür. Onun destekleri benim için son derece önemlidir” ifadelerini kullandı.

Editör: Arda Yavuz