Yalova İl Milli Müdürü Halil İbrahim Akmeşe okul ziyaretlerine devam ediyor. Yalova’nın farklı bölgelerine giderek öğrenciler ve idareciler ile bir araya gelen Akmeşe’nin bu seferki adresi Samanlı ve Safran oldu. Akmeşe, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk ara tatilinin sonlanmasının ardından ayağın tozuyla Samanlı ile Safran İlk ve Ortaokullarına giderek öğrencilerin derslerine misafir oldu. Öğrencilerle keyifli anlar geçirdikten sonra Akmeşe, okul idarecileri ve yöneticileri ile toplantı gerçekleştirdi ve Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi(YEGES) hakkında görüştü.

Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-il-milli-egitim-mudur-safran-samanlı-okul-ziyaret-yeges (7)yalova-il-milli-egitim-mudur-safran-samanlı-okul-ziyaret-yeges (5)yalova-il-milli-egitim-mudur-safran-samanlı-okul-ziyaret-yeges (6)yalova-il-milli-egitim-mudur-safran-samanlı-okul-ziyaret-yeges (4)yalova-il-milli-egitim-mudur-safran-samanlı-okul-ziyaret-yeges (1)

Editör: Arda Yavuz