İl Gençlik ve Spor Müdürü Kılıç Şampiyonları Ağırladı İl Gençlik ve Spor Müdürü Kılıç Şampiyonları Ağırladı

"Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelin Sporda Buluşalım" etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kamu Spor Oyunları Yalova grubundaki tüm maçlarını kazanan Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü 3x3 Basketbol Takımı, Bilecik’te düzenlenen Bölge Finallerine gitmiş ve tüm maçlarını kazanarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştı. Geçtiğimiz ay düzenlenen finallerde güçlü rakipleriyle karşılaşan Yalova MEM üçüncü olarak kürüye çıkma başarısını göstermiş, elde ettikleri büyük başarıyı kutlamak için Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, öğretmenleri makamında ağırlayarak tebriklerini iletmişti.
Müdür Akmeşe son olarak üçüncü olan 3x3 Basketbol Takımı’nı makamında tekrar ağırladı ve Yalova ilini başarıyla temsil ettikleri için başarı belgelerini takdim etti.
Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ercan Tepecik (Kardelen Ortaokulu), Mustafa Ercan Yalçın (Şehit Talha Bahadır Ortaokulu), Sinan Yılmaz (Abdulhamithan Ortaokulu), Sezgin Öcalankol (Adnan Menderes MTAL)'dan oluşan Kurumumuz Basketbol takımımızın öğretmenlerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-mem-basketbol-takim-kamu-spor-oyun-basari-belge (6)yalova-mem-basketbol-takim-kamu-spor-oyun-basari-belge (5)yalova-mem-basketbol-takim-kamu-spor-oyun-basari-belge (3)yalova-mem-basketbol-takim-kamu-spor-oyun-basari-belge (1)yalova-mem-basketbol-takim-kamu-spor-oyun-basari-belge (2)

Editör: Arda Yavuz