İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 araştırmasına göre 86.sırada yer alan Asil Çelik San. ve Tic. A.Ş. 1974 yılında otomotiv sanayi ağırlıklı olmak üzere vasıflı ve özel çelikler üretmek için kurulmuş olup, 1979 yılında üretim faaliyetlerine başlamıştı. Başta otomotiv ve otomotiv yan sanayi olmak üzere, makina imalat sanayi ve enerji sektörü için ihtiyaç duyulan alaşımlı, alaşımsız ve yüksek alaşımlı, sıcak haddelenmiş, her türlü tamamlama işlemleri yapılmış ve ısıl işlem görmüş, yuvarlak, kare, altı köşe, lama, platina ve bazı özel kesitli vasıflı çelik üreten bir kuruluş haline geldi.

Dünyaya adını vasıflı çelikte kabul ettirmiş olan ve sayılı vasıflı çelik üreticisi firmalar içerisinde yer alan Asil Çelik, Türkiye’nin en büyük vasıflı çelik üreticisi durumunda olup, vasıflı çelik sektöründe, Türkiye üretiminin yaklaşık olarak %60’lik kısmını gerçekleştiriyor.

Fabrikanın üretim ve bakım bölümünde görevlendirilmek üzere Asil Çelik; Endüstri Meslek Liseleri ve Meslek Yüksek Okullarının; metal, döküm, makine, torna tesviye, tesviye, elektrik, elektronik, kaynak teknolojisi, mekatronik, endüstriyel bakım onarım, endüstriyel otomasyon bölümlerinin birinden mezun veya Makine Bakımcı; İşletme Elektrik Bakımcı, Köprülü Vinç, Haddeci, İzabeci, Forklift Operatörü, Terminal Çekici mesleki yeterlilik belgeleri ile Metal Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Metalurji Teknolorjisi, İş Makineleri ustalık belgelerinden birine sahip, 3 vardiya düzenine göre çalışabilecek, askerlik görevini tamamlamış çalışma arkadaşları arıyor.

Müracaatları şahsen fabrika veya [email protected] adresine CV doldurularak yapılması gerekiyor. 

Belediye Birlik Üyeliklerine CHP'liler Seçildi! Belediye Birlik Üyeliklerine CHP'liler Seçildi!

yalova-asil-celik-uretim-tesis-haber-gazete (2)

Editör: Arda Yavuz