Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çeşitli programlara katılmak amacıyla 17 Mart Pazar günü Yalova’ya geldi. İlk olarak Yalova Valiliği’ne gelerek Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile görüşme gerçekleştiren Bakan Özhaseki daha sonra Yalova Belediyesi’ne giderek Yalova Belediye Başkanı ile bir araya geldi. 
Yalova Belediyesi’ndeki ziyaretinin ardından Bakan Özhaseki, son aylarda Yalova gündemini meşgul eden ve Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından çalışmaları gerçekleştirilen Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm alanına gitti. Saat 16:30 sularında bu bölgeye gelen Bakan Özhaseki’ye Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü eşlik etti.
İlk olarak alanda Kentsel Dönüşüm faaliyetlerini sürdüren yetkililerinden proje hakkında bilgi alan Bakan Özhaseki daha sonra bölgeyi gezerek son durumu gördü. Alanda toplanan vatandaşlar, Bakan Özhaseki yakından görme fırsatını değerlendirdi ve yaşadıkları sorunlar hakkında görüşme gerçekleştirdiler. Bakan Özhaseki bölgeden ayrılmadan önce çalışmaları sürdüren işçiler ve Yalova protokolüyle birlikte fotoğraf çektirirken daha önce belirlenmiş olan bir diğer programa doğru yola çıktı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

15. Etap Tarıma Dayalı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı 15. Etap Tarıma Dayalı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (18)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (15)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (16)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (14)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (13)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (12)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (11)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (9)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (10)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (8)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (6)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (7)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (5)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (4)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (3)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (2)Yalova Bakan Oshaseki Ziyaret Baglarbasi Mahalle Kentsel Donusum Vali Ak Parti (1)

Editör: Arda Yavuz