31 Mart Pazar günü tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek olan seçimlere sayılı günler kaldı. Vatandaşlar Pazar günü kendileri için belirlenmiş okul sandıklarına giderek kaderlerini tayin edecek.

Yalova’daki 14 seçim bölgesinde de büyük bir yarış var. Adaylar ve partiler son düzlüğe girilmesinin ardından vatandaşları ikna çabalarına devam ederken, sonucu en çok merakla beklenen yerlerden biri de Çınarcık’ın beldesi Esenköy oldu. Esenköy’ün mevcut Belediye Başkanı Mehmet Temel, Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yeniden Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmişti. Adaylığı açıklandığı andan itibaren Başkan Temel son 5 yılda gerçekleştirdiği çalışmaları vatandaşlara anlatarak oy istiyor. Bu kapsamda Başkan Temel propaganda yasağı başlamadan önce 30 Mart Cuma günü 15:00’te “Büyük Esenköy Mitingi” düzenleyecek. Esenköy Belediyesi’nin Düğün Salonu’nda yapılacak mitingde Başkan Temel, 5 Yıllık süreçte yapmış olduğu hizmetleri tekrar hatırlatacak ve geleceğe dönük olan projelerini vatandaşlara anlatacak.

Miting sonrası ise Esenköy Liman bölgesinde geleneksel iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirilecek. Başkan Temel, miting ve iftar yemeğine tüm Esenköy halkının ve misafirlerin davetli olduğunu açıkladı.

Başkan Güçlü Uluslararası Misafirlerini Ağırladı Başkan Güçlü Uluslararası Misafirlerini Ağırladı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz