Yaşayan Kent ziyaretinde Başkan Tutuk’a AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Yasayan Kent Site Vatandas Istisare (2)Yalova’da yaşayan her vatandaşı dikkatle  dinlediklerini ve ulaşılabilir belediyecilik anlayışı ile vatandaşın her daim yanında olduklarını söyleyen Başkan Tutuk; “ Öncelikle Yaşayan Kent site sakinlerine davetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren geçen bu 4 senede yaptıklarımızı ve bundan sonra Yalova’mıza yapacağımız hizmetleri hemşehrilerimize anlatıyoruz. Sizleri ziyaret ederek görüş, öneri ve taleplerinizi alıyoruz. Sizlerden gelen talep ve öneriler bizler için çok önemli. Vatandaşımızdan aldığımız güç ile şehrimizi daha güzel yarınlara ulaştırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan Tutuk, Yaşayan Kent site sakinlerine yeni dönemde yapılacak projeleri de anlattı.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Yasayan Kent Site Vatandas Istisare (4)Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Yasayan Kent Site Vatandas Istisare (3)

Editör: Arda Yavuz