Altınova Sezonu Evinde Kapatıyor Altınova Sezonu Evinde Kapatıyor

yalova-bolgesel-amator-lig-ikinci-yari-heyecan-futbol- (1)Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve 13 haftalık ilk yarı maratonunu Yeşil Mavili ekibimiz 30 puanla ikinci sırada noktaladı. İç sahadaki kötü sonuçlarıyla şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Sarı Yeşilli temsilcimiz ise 12 puanla onuncu sırada devreye girdi. İki Yalova ekibinin yanı sıra 12 takımda devre arasında yaptığı kamplar ve yaptıkları transferlerle dikkat çekti.

yalova-bolgesel-amator-lig-ikinci-yari-heyecan-futbol- (2)4 Şubat 2024 tarihinde oynanacak maçlar kapsamında Yeşilovaspor evinde Eti Maden Eti Spor Kulübü’yle Yalova Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Burhaniye Spor Toto Sahasında Altınova Belediyespor’da Burhaniye Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. Lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Sakarya deplasmanında Hendekspor’a konuk olacak. Bu karşılaşmaya Hendek Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.

yalova-bolgesel-amator-lig-ikinci-yari-heyecan-futbol- (4)Mustafa Kemal İlçe Çim saha da Mustafakemapaşaspor Belediye ile Karasuspor puan savaşı verecek. Çanakkale derbisinde Yeni Çanspor ile Bigaspor karşılaşacak. Son iki sırayı paylaşan Görükle İpekspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ikinci yarının ilk haftasında mücadele edecekler. Çıkış arayacak olan Arifiye Kalaycıspor evinde Doğugücü Futbol Kulübü’yle kozlarını paylaşacak.

Editör: Arda Yavuz