Tarımsal Eğitim Çalışmaları Hızla Devam Ediyor Tarımsal Eğitim Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Başkan Tutuk, düzenlenen kahvaltı programında gluten duyarlılığı sebebiyle çölyak hassasiyeti bulunan, yaşamları boyunca belirli bir diyet yapması gereken çölyak hastası vatandaşları ve çocukları ağırladı.

Yalova Belediye Baskan Es Colyak Hastalik Kahvalti Gluten (3)Çölyak hastası olan aile üyeleri ile tek tek selamlaşarak bir araya gelen talep ve önerileri hakkında bilgiler alan Başkan Tutuk, “Yalova Belediyesi olarak çölyak hastalığı olan vatandaşlarımızın sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Glutensiz gıdalara erişim oldukça önemli. Bunun için elimizden gelen desteği artırarak sunmaya devam edeceğiz. Glutensiz gıdalardan oluşan paketleri sizlerle buluşturup özellikle de çocuklarımızı rahat ettirmek arzumuz. Sizlerin her daim yanınızdayız” dedi.

Yalova Belediye Baskan Es Colyak Hastalik Kahvalti Gluten (1)Glutensiz Gıda Paketi Desteği Sürüyor

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, çölyak hastalığı sebebiyle özel beslenme gereksinimi duyan ailelere iki ayda bir gıda desteği sunuyor. İçinde ekmek, makarna, un, pirinç unu, puding, arpa ve tel şehriye gibi gluten içermeyen yiyecek paketleri, vatandaşların kapılarına kadar götürülerek ücretsiz olarak teslim ediliyor.

Yalova Belediye Baskan Es Colyak Hastalik Kahvalti Gluten (2)

Editör: Arda Yavuz