31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. Tüm Türkiye’deki seçmenler oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirirken, buna Yalova’daki 14 seçim bölgesinde oylarını kullanan seçmenler de dahil oldu. Seçim sonrası ise Yalova siyasetinin önde gelen isimlerinden farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kervana DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Cevdet Yıldız da katıldı.

“Milletimizin tercihine saygı duyuyoruz”

AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda! AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda!

Mahalli İdareler Genel Seçimlerini geride bıraktıklarını hatırlatan Yıldız, “DEVA Partisi olarak seçim sürecinde ilkeli dürüst belden aşağı vurmayan kimseyi itibarsızlaştırmayan ötekileştirmeyen ilimizin ilçelerimizin beldelerimizin ve halkımızın faydasına bir seçim kampanyası yürüttük. Tabi bu süreçte iktidarın belediyelerin ve medyanın gücüne karşı kendi cebimizden kimseden destek ve yardım almadan ayakta durmaya halkımıza gerçekleri ve halkımızın faydasına yapacağımız işleri ve eylem planlarımızı anlatmaya çalıştık. Ülkemiz, ilimiz, ilçelerimiz beldelerimi ve halkımız için ne yapmamız ve nerede durmamız gerekiyorsa yaptık. Çalıştık gayret ettik. Nasip kısmet böyleymiş. Sandıkta çıkan sonuca ve halkımızın teveccühüne, iradesine, bilgisine, tercihine saygı duymaktayız” dedi.

“Kazanan Yalova olsun”

Seçimi kazanan adayları kutladığını söyleyen Yıldız, “İlimizde seçimi kazanan CHP adayı Sayın Mehmet Gürel'i Çiftlikköy CHP adayı Sayın Adil Yele'yi Altınova CHP adayı Sayın Yasemin Fazlaca'yı Tavşanlı belde AKP adayı Sayın Mücahit Kaçar'ı, Subaşı belde CHP adayı Sayın Turan Canbay’ı Çınarcık CHP adayı Sayın Avni Kurt’u diğer ilçe ve beldelerde seçimi kazanan tüm adayları tebrik ediyor ve kutluyorum. Memleketimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. Milletvekili seçildiği günden beri kentimizin tüm bileşenlerini insanlarını partili partisiz her kesi kucaklayan CHP Yalova milletvekilimiz Sayın Tahsin Becan’a sonsuz şükran sevgi saygı hürmet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimin galibi dostluk ve kardeşliktir. Her gün sosyal hayatta birlikte olduğumuz arkadaşımız komşumuz dostumuz olan kazanan ve kaybeden tüm adaylarımıza sağlık sıhhat ve esenlikler dilerim. Kazanan Yalova ve Yalovalı olsun” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz