Yalova Atatürk Stadyumunda Çiftlikköy Belediyespor’u ağırlayan Yeşil Kırmızılılar rakibini kaptan Ferit Erişçi’nin golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Faruk Yiğit’in ekibi puanını 60’a yükseltirken, son dört maçından yenilgiyle ayrılan Yalçın Tokay’ın takımı ise 27 puanda kaldı. Yalovaspor gelecek hafta Yenimahallespor’a konuk olurken, Çiftlikköy Belediyespor ise Negmar Tavşanlı Belediyespor’u ağırlayacak.
Yalovaspor Futbol Galibiyet Ciftlikkoy Belediyespor(7)Karşılaşmada Sezer Arıcı, Fatih Çetin ve Kaan Duman hakem üçlüsü görev yaptı. Her iki takımda ilk yarıda genç oyuncularına şans verdi. Gol pozisyonu açısından oldukça kısır geçen mücadelede takımlar devre arasına 0-0’lık eşitlikle girdi.
Yalovaspor Futbol Galibiyet Ciftlikkoy Belediyespor(4)İkinci yarıya Ferit Erişçi, Erdem Koçal ve Erdem Aygün’ü oyuna sokarak başlayan Yalovaspor kontrolü de eline geçirdi. Yeşil Kırmızılılar sağlı sollu ataklarla golü kokladı. Mücadelede dakikalar 86’yı gösterdiğinde Yalovaspor kaptanı Ferit Erişçi sahneye çıkarak 25 metre mesafeden çıkarttığı füzeyle Çiftlikköy Belediyespor kalecisi Eyüpcan’ı avlayıp takımını 1-0 öne geçirdi. 90. Dakikada Kırmızı Siyahlı konuk ekip Murat Şimşek ve Ahmet Yağız Uzun’la gole çok yaklaşsa da sonuç bulamadı. Bitiş düdüğü geldiğinde ise Yalovaspor’un skor tabelasında 1-0 üstünlüğü vardı.

Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü

Yalovaspor Futbol Galibiyet Ciftlikkoy Belediyespor(6)

Editör: Arda Yavuz