Termal’de Futbol Şöleni Termal’de Futbol Şöleni

Hem Milli takımda hem de Beşiktaş Safi Çimento takımında “77” numaralı formayı başarıyla tamamlayan Yalovalı oyuncu HDI Sigorta Türkiye Kupası’nı kazanma başarısı gösterdi. 2002 doğumlu sol kanat oyuncusu genç yaşına rağmen yaşadığı şampiyonluklarla dikkat çekmeye devam ediyor.
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2023-24 Hentbol Sezonu HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası’nın finalinde Spor Toto'yu mağlup eden Gökay Bilim’in takımı Beşiktaş Safi Çimento şampiyon oldu.
Yalova Gokay Bilim Hentbol Kupa Sevinc (5)Ankara'daki THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan final maçında ilk yarıyı Beşiktaş Safi Çimento 19-14 önde kapattı. Karşılaşmayı da 40-31 kazanan Beşiktaş Safi Çimento 2023-2024 sezonu Hentbol HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Final maçında Yalovalı Milli hentbolcu Gökay Bilim takımına 2 gollük katkı verdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen törende şampiyon olan Beşiktaş Safa Çimento'ya kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk takdim etti.
Yalova Gokay Bilim Hentbol Kupa Sevinc (1)İkinci olan Spor Toto'ya ödül ve madalyalarını THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ve Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Asbaşkanı Günal Ensari verirken, HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final'in en değerli sporcusu seçilen Beşiktaş'tan Castro Pena'ya ödülünü THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan ve HDI Sigorta Kurumsal İletişim Sorumlusu Berkay Karapınar takdim etti.

Yalova Gokay Bilim Hentbol Kupa Sevinc (4)Yalova Gokay Bilim Hentbol Kupa Sevinc (2)

Editör: Arda Yavuz