Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grupta mücadele eden Semt77 Yalovaspor, 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. 8 haftalık ilk yarı maratonunu 6 galibiyetle topladığı 18 puanla Çiftlikköy lider tamamlarken, 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle aldığı 14 puanla Semt77 ikinci sırada noktaladı. Semt77 Yalovaspor’un başarılı çalıştırıcısı Özer Özger, İlk yarı ve hedeflerini anlattı.
“Hedefimiz 1.Lig’e çıkmak”
İyi bir performans sergilediklerinin altını çizen Semt77 Yalovaspor’un deneyimli antrenörü Özer Özger “Zorlu ve hedefleri olan takımların olduğu bir grupta iyi bir performans sergileyip iyi bir konumda ilk yarıyı bitirdik. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmya devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz Play-0ff’a kalmayı garantilemek, sonrasında adım adım ilerleyeceğiz. Tabii ki her takımın hedefinde olan 1. Lig’e çıkmak bizimde hedefimiz” dedi. 
Play-Off ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Özer, Orada oynayacağımız takımların hepsi kendi gruplarının en iyi takımları. Orada oynayacağımız maçlar hiç kolay olmayacak. Daha çok konsantre ve az hata gerektiren her setin dahi önemli olduğu yer orası. Oraya gittikten sonra her takım gibi bizde lige çıkmak istiyoruz. Kolay olduğunu düşünmüyoruz tabii ki en iyisini yapmak için orada olacağız.”

Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

yalova-voleybol-takim-kadin-lig-mac (2)yalova-voleybol-takim-kadin-lig-mac (1)

Editör: Arda Yavuz