‘1-7 Mart Deprem Haftası’ münasebeti nedeniyle 22 yıldır faaliyette olan Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği, Başkan Sabri Karaçam'a özverili liderliği için plaket takdim etti. Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, slayt gösteriyleriyle Yalova MAG-DER'in topluma sağladığı katkıları vurgulandı. MAG-DER’in Gönüllü Eğitmeni Güzin Mete açıklamasında, “MAG-DER’in 22 yıllık bir geçmişi var. Geçen sene 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde oraya giden arkadaşlarımıza teşekkür etmek ve ‘1-7 Mart Deprem Haftası’ nedeniyle 22 yıldan beri MAG-DER’e emek veren başkanımızı da onurlandırmak istedik.

Yalova Mag Der Mahalle Afet Gonulllu Baskan Plaket Deprem (3)Hem başkanımıza hem de Maraş depremine giden arkadaşlarımıza da güzel bir sürpriz olacak” dedi. Aliço’nun sunduğu programda Karaçam için şu sözleri dile getirdi: “22 yıl boyunca işini sevmek ve aşık olmak bazen söylemlerinde ne dediğini anlamazsınız ters gelir, çok sert söyler ama kalbinde zerre kadar kötülük olmayan, gönüllülük esasını gerçekten benimsemiş, hiçbir çıkar menfaat gözetmeden bu işi yapan, bizim gönlümüzde ayrı bir yeri olan Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Başkanı Sabri Karaçam’a teşekkür ederiz.”

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

‘Ata Tohumumuzu Kaybetmememiz Lazım’ ‘Ata Tohumumuzu Kaybetmememiz Lazım’

Yalova Mag Der Mahalle Afet Gonulllu Baskan Plaket Deprem (6)Yalova Mag Der Mahalle Afet Gonulllu Baskan Plaket Deprem (4)Yalova Mag Der Mahalle Afet Gonulllu Baskan Plaket Deprem (5)

Editör: Arda Yavuz