Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı

Prilep kentinde 28-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Veteran Balkan Judo Şampiyonası’nda Ay-Yıldızlı formayla mücadele eden Kaymaz kategorisinde birinci olarak altın madalya kazanırken, açık sıklette ise ikinci olup gümüş madalyayı boynuna taktı.

Türkiye Judo Federasyonluğunun faaliyet programında yer alan Veteranlar Balkan Şampiyonası tamamlandı. Kuzey Makedonya'nın Pirlepe Kentinde yapılacak olan şampiyona iki gün sürdü. Türkiye’yi 30 veteran sporcu temsil etti.

Organizasyonda Yalova’yı Abdurrahim Kaymaz temsil etti. Yetiştirdiği sporcularla dikkat çeken başarılı antrenör Kuzey Makedonya’da kendi sıkletinde şampiyon oldu. Kaymaz ayrıca açık sıklette de mücadele edecek gümüş madalya kazandı.

Kuzey Makedonya’dan çifte madalyayla dönen Abdurrahim Kaymaz,” Veteranlar Balkan Judo şampiyonasında şampiyon oldum. Açık sıklette ise ikincilik elde ettim. Cumhuriyeti’mizin 100.yılında bu madalyayı almak çok gurur verici” diye konuştu.

yalova-spor-judo-antrenor-madalya-kuzey-makedonya-abdurrahim-kaymaz(5)yalova-spor-judo-antrenor-madalya-kuzey-makedonya-abdurrahim-kaymaz(3)

Editör: Arda Yavuz